Accountancy

Onze accountancy diensten helpen u op tijd in te spelen op de financiële situatie van uw onderneming en uitdagingen in de toekomst. Het draait om kansen zien én benutten. Wij helpen u met betrouwbare cijfers en adviezen.

Advies

Als accountant kennen wij uw onderneming als geen ander. Wij denken met u mee, maar houden ook een spiegel voor. Hierdoor zijn wij de ideale sparringpartner om uw bedrijf verder te laten groeien en ambities waar te maken.

Onze diensten

Uw administratie of belasting uitbesteden? Wij begeleiden het midden- en kleinbedrijf en internationale bedrijven op het gebied van administratie, belasting, jaarrekeningen en online boekhouding. Daarnaast bieden we advies en ondersteuning bij de start van een bedrijf, fusie, overname, investering en financiering. Wij zijn TK-Adviseurs. Gevestigd in Ermelo, voor klanten in heel Nederland.

Administratie

Een goede en betrouwbare administratie is voor u als ondernemer essentieel. Deze helpt u immers om uw organisatie te monitoren en waar nodig bij te sturen. U kunt uw administratie geheel aan ons uitbesteden, maar is ook geheel naar wens door uzelf in te voeren. Dat kan per week, maand of kwartaal bij ons op kantoor of bij u op locatie. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van ons online boekhoudsysteem. Bij veel ondernemingen zijn er diverse drukkere momenten in een jaar. Als u ondersteuning nodig heeft op financieel administratief gebied dan helpen wij u hierbij graag door het leveren van een interne controller of administrateur. 

Estate planning

Estate planning maakt onderdeel uit van financiële planning en gaat verder dan alleen nadenken over uw pensioen. Steeds vaker komen wij ondernemers tegen die willen weten hoe zij optimaal gebruik kunnen maken van hun vermogen om nu of later van het leven te kunnen genieten. Denk aan een sabbatical. Die lang gekoesterde droom. De hypotheek aflossen. Of het zo gunstig mogelijk uw vermogen overhevelen naar uw kinderen. Samen met u kijken wij naar wat nodig is om uw toekomstbeeld te realiseren. En wie regelt uw zaken als u dat zelf niet meer kunt? Wij helpen u graag bij het opstellen van uw levenstestament.
scroll door! Er is meer.
Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Zo leren wij uw organisatie optimaal kennen want wij doen het graag samen. Wij dragen oplossingen aan en geven een kritisch tegengeluid als dit nodig is. Samen uw organisatie in balans. 

Maak ook kennis met ons verhaal

Financiering

Het verleden is een zekerheid, maar biedt geen garantie voor de toekomst. Wij kijken verder dan alleen naar wat er onder aan de streep staat en willen weten wat de toekomst gaat brengen. Een financier wil ook graag weten wat de toekomst gaat brengen. Als accountant begeleiden wij u met het inzichtelijk maken van de verwachtingen van de toekomst. Een goed businessplan is de basis voor het uitstippelen van uw toekomst. Met het businessplan gaan wij samen met u op zoek naar een passende financiering. Dit kan een bank zijn maar ook andere financieringsinstrumenten kunnen wij hierbij inzetten.

Personeel

De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van uw administratie. Het uitbesteden aan TK-Adviseurs is een goede keuze. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving en zorgen dat uw pay-roll soepel verloopt. Daarnaast ondersteunen wij u op diverse zaken van personeelsmanagement zoals indiensttreding, ontslag, subsidieverlening of ziekteverzuimbegeleiding.

Belastingen

Zowel als ondernemer als particulier heeft u verplichtingen richting de Belastingdienst. Op fiscaal gebied zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Daarnaast verandert de wet en regelgeving regelmatig. Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat uw belastingaangifte tijdig en op de juiste manier wordt gedaan. Wij verzorgen onder andere de inkomsten-, vennootschaps-, omzet en dividendbelasting. Belasting betalen moet, maar dan wel het liefst minimaal!

Fraudeonderzoek

De administratieve omgeving van een onderneming is vaak gevoelig voor fraude. Helaas zijn er veel bedrijven die hier slachtoffer van worden. Door onrechtmatige betalingen uit te voeren en wijzigingen aan te brengen in debiteuren- en crediteurenadministraties, weten administratiefmedewerkers zichzelf of anderen te verrijken.

TK-adviseurs voert in opdracht van advocaten fraude- en boedelonderzoek uit. In veel gevallen is er dan al sprake van een faillissement. Om het niet zover te laten komen, kunnen onze specialisten ook periodieke controles uitvoeren.

Internationaal

Als ondernemer zal u merken dat er voor een onderneming geen landsgrenzen meer zijn. Wij begeleiden u graag bij internationale omzetbelasting regels. Daarnaast kunnen wij uw internationale onderneming een kantoorfunctie bieden. Voor de buitenlandse moedermaatschappij kunnen wij de interne controle volgens de Nederlandse wet- en regelgeving verzorgen. Ook kunnen wij in overleg met de concern accountant in het buitenland veelal de Nederlandse rapportages opstellen.

Over TK-Adviseurs

Noem ons coachende accountants. Wij staan niet langs de zijlijn mee te kijken. Maar doen mee in de strijd. Wij geven aanwijzingen en bepalen op basis van cijfers samen met u de strategie. Als één team gaan we voor de winst. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke begeleiding en een doelgerichte aanpak!