Accountancy

U heeft een bedrijf en zoekt een betrouwbare accountant in de omgeving van Ermelo? Wij zijn TK-Adviseurs. Professionele rekenwonders met verstand van zaken. Als accountant halen wij het beste uit uw onderneming. Op basis van cijfers kansen zien én benutten. Waar liggen besparingen? Welke slimme belastingvoordelen zijn mogelijk? Wij denken met u mee, maar zijn kritisch waar nodig. Wij verdiepen ons in de markt waarin u werkzaam bent en zijn nauw betrokken bij uw bedrijfsvoering. Zo kunnen wij u als accountant coachen naar betere resultaten en een gezonde organisatie.

Accountancy diensten
Wij verrichten diensten met betrekking tot bedrijfsadministratie, belastingen en salarisadministratie. Ook maken wij prognoses, begrotingen en ondersteunen u bij het opstellen en controleren van jaarrekeningen. Met ons online boekhoudpakket kunt u zelf uw boekhouding bijhouden. Op eenvoudige wijze kunnen wij in uw administratie meekijken of op afstand beheren.

Wij zijn benieuwd naar u!
Wilt u kennismaken met al onze pluspunten? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Over TK-Adviseurs

Noem ons coachende accountants. Wij staan niet langs de zijlijn mee te kijken. Maar doen mee in de strijd. Wij geven aanwijzingen en bepalen op basis van cijfers samen met u de strategie. Als één team gaan we voor de winst. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke begeleiding en een doelgerichte aanpak!