Werken bij

Wilt u werken bij het meest ondernemende en enthousiaste accountantskantoor van Ermelo? Solliciteer op één van de onderstaande vacatures. Staat er geen vacature online? Stuur dan een open sollicitatie!

Relatiebeheerder, (beginnend) assistent-accountant of Loonadministrateur

De uitdaging

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een uitdagende baan? Tomassen & Kievits kan jou een leuke baan bieden. Voor ons kantoor in Ermelo zoeken wij een ondernemende assistent-accountant.

Voor deze uitdaging is het een vereiste dat je klanten in het brede MKB wilt ondersteunen, Jij kunt de klant voorzien van advies. Je helpt de klant bij de inrichting van de administratie en je stelt de financiële rapportages op. Samen met de klant denk je na over de onderneming en breng je behoeften en ontwikkelingen van de klant samen. Als loonadministrateur zorg jij voor de salarisadministratie maar ook beantwoord jij de vragen ten aanzien van personeelsaangelegenheden van onze klanten.

De werkomgeving

Wij bieden een professionele werkomgeving waarin we informeel met elkaar omgaan en je jezelf kunt zijn. Ons team bestaat uit zes medewerkers waar nauw mee wordt samengewerkt voor een optimale dienstverlening. Tomassen & Kievits is een jonge en ambitieuze accountantsorganisatie met veel leuke en zeer diverse (internationale) klanten. Bij ons staat de klant centraal.

Jouw profiel

Ben je toe aan een stap naar relatiebeheerder en heb je de nodige ervaring in de accountancy of sta je als assistent accountant nog aan het begin van je carrière. Je hebt je HBO accountancy / MBO assistent accountancy opleiding (net) afgerond, of je volgt een duaal studie Accountancy. Als loonadministrateur beschik je over je PDL diploma. Jij beschikt over de volgende kwaliteiten:
  • contactuele vaardigheden;
  • resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
  • drive;
  • gestructureerd, correct en accuraat in je werk;
  • samenwerken;
  • kennis op fiscaal vlak.
Onze toekomstige collega woont in de nabije omgeving van Ermelo.

Ons aanbod

Wij bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als assistent-accountant een marktconform salaris en gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden wat past bij jouw niveau en ambitie.

Solliciteer direct

Zie jij jezelf in deze functie bij ons kantoor dan kijken wij uit naar een goed gesprek met jou!

Stuur jouw sollicitatiebrief met cv via onderstaand formulier. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Robert Flokstra (0341-550912).
email
Clear selectioncv uploaden
Clear selectionbrief uploaden

Versturen
Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.
Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Zo leren wij uw organisatie optimaal kennen want wij doen het graag samen. Wij dragen oplossingen aan en geven een kritisch tegengeluid als dit nodig is. Samen uw organisatie in balans.

Maak ook kennis met ons verhaal!

Over TK-Adviseurs

Noem ons coachende accountants. Wij staan niet langs de zijlijn mee te kijken. Maar doen mee in de strijd. Wij geven aanwijzingen en bepalen op basis van cijfers samen met u de strategie. Als één team gaan we voor de winst. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke begeleiding en een doelgerichte aanpak!