“Samen met ondernemers uitdagingen aangaan blijft elke dag weer leuk om te doen.”
Patrick
Patrick

Over TK-Adviseurs

Vanuit onze locatie aan de Badhuisweg in Ermelo adviseren en begeleiden wij het midden- en kleinbedrijf, internationale bedrijven, ZZP-ers en startende ondernemers bij alle financiële vraagstukken. Tot onze veelzijdige klantenkring rekenen wij bedrijven die werkzaam zijn in onder andere de horeca, reissector, schoonmaak, bouw en automotive. Daarnaast maken stichtingen en verenigingen gebruik van onze klantgerichte aanpak.

Wij zijn accountants die met u meedenken, maar een spiegel voorhouden waar nodig. Zie ons als coaches die een paar stappen vooruit denken. Door het hele jaar pro-actief bij te sturen en niet alleen terug te blikken in het jaarverslag houden wij grip op rendement en de toekomst.

TK-Adviseurs is in 2018 overgenomen door ons, Patrick Kappenberg en Robert Flokstra, nadat wij jarenlang betrokken waren bij het kantoor. In 2023 zijn de kantoren TK-Adviseurs en Kappenberg Accountancy & Advies samen gegaan onder de naam van TK-Adviseurs. De servicegerichte houding van het team dat bestaat uit 16 medewerkers resulteert in een consequent groeiende klantenkring. In Ermelo, maar ook ver daar buiten.
scroll door! Er is meer.
Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Zo leren wij uw organisatie optimaal kennen want wij doen het graag samen. Wij dragen oplossingen aan en geven een kritisch tegengeluid als dit nodig is. Samen uw organisatie in balans. 

Maak ook kennis met ons verhaal

Over Patrick

Mijn naam is Patrick Kappenberg en ben accountant/adviseur bij TK-Adviseurs. In de meer 25 jaar dat ik accountant ben, waarvan meer dan 15 jaar als zelfstandig accountant, heb ik veel ondernemers mogen begeleiden in hun ondernemerschap. Samen met ondernemers uitdagingen aangaan blijft elke dag weer leuk om te doen. Dit doe ik niet alleen maar met een team die elke dag weer voor de klant klaar staat.  

Over Robert

Mijn naam is Robert Flokstra. Vanaf 2010 ben ik werkzaam in de accountancy. Vanaf november 2018 ben ik mede eigenaar geworden van dit dynamische accountantskantoor. Met name het persoonlijke aspect spreekt mij erg aan in de accountancy en dat is ook precies wat wij willen uitstralen met TK-Adviseurs. Met veel gedrevenheid en plezier sta ik iedere dag, samen met een gemotiveerde team, voor de ondernemer klaar.