Fiscaal en bedrijfskundig advies

Als ondernemer denkt u natuurlijk regelmatig na over de toekomst. Waar staat u nu en waar wilt u naartoe. U kunt bij TK-Adviseurs terecht voor fiscaal en bedrijfskundig advies. Als adviseur en klankbord begeleiden wij u bij vragen over de start, groei en overdracht van uw bedrijf. Maar ook bij persoonlijke kwesties die effect kunnen hebben op uw bedrijf. Denk aan scheiding en erfrecht.

Specialistische kennis 
Wij geven bedrijfskundig advies in de breedste zin van het woord. Door onze jarenlange ervaring in ondernemen en specialistische kennis van bedrijfskunde, financieringen en belastingen. Ook werken wij nauw samen met specialisten zoals pensioendeskundigen, notarissen en fiscalisten. Zo biedt ons netwerk altijd de juiste persoon voor de juiste oplossing. Omdat elke organisatie en uitdaging anders is nemen wij graag met u door welke begeleiding u van ons wenst.

Laat ons advies ook in uw voordeel werken!
Alles bij elkaar opgeteld helpen wij u en uw bedrijf verder naar een volgende fase, strategische beslissingen te nemen, overnames in gang te zetten of belastingzaken slim te regelen. Maak kennis met onze pluspunten. Neem contact met ons op.

Over TK-Adviseurs

Noem ons coachende accountants. Wij staan niet langs de zijlijn mee te kijken. Maar doen mee in de strijd. Wij geven aanwijzingen en bepalen op basis van cijfers samen met u de strategie. Als één team gaan we voor de winst. Bij ons bent u verzekerd van een persoonlijke begeleiding en een doelgerichte aanpak!